IES Puig de Sa Font

Carrer de Sa Conillera nº 2, 07550 Son Servera
Tel.: 971 817 396 Fax: 971 567 516 Email: iespuigdesafont@educaib.eu

Guardó centre ecoambiental

 

La Conselleria d'Educació i Universitat i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha premiat l'IES Puig de sa Font per a la seva participació al Programa de Centres Ecoambientals del curs 2017/2018.

Aquest guardó és un reconeixement públic que fa l’Administració als centres educatius que han assolit els objectius marcats en l'ambientalització del centre al llarg de dos cursos escolars i al seu compromís vers la sostenibilitat.
L’acte de lliurament del guardó es va celebrar a Sant Llorenç des Cardassar dia 27 de novembre de 2018 i va ser presidit pel director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó i Jaume, i pel director general d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas Seguí.

Aquí teniu una foto de família de la nostra directora Belén Merino, juntament a Jaume Serra de la comissió de Mediambient, d'un representant de l'alumnat i d'un altre alumne representant de l'associació d'alumnes del centre amb els representants de la Conselleria i el battle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs.

 "Vine a l'institut en bicicleta".

Aquest cap de setmana a la Fira de Medi Ambient s'ha fet entrega del premi al guanyador de " Vine a l'institut en bicicleta". Enhorabona a Neuhén Alfonso!!!!

 

Enllaç interessant

La Comissió de Medi Ambient vol compartir amb vosaltres l'enllaç al programa "Enviado Especial", de "La Sexta TV", que parla sistemes ecològics que es desenvolupen a certes ciutats sueques.

Feu clic en la imatge per a visitar-lo:

PREMI DE MEDI AMBIENT

Estam d'enhorabona!!

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha atorgat al nostre centre, juntament amb altres centres de les Illes, el premi "Centres educatius vers el Desenvolupament Sostenible" pels seus projectes globals de tenir un centre i un entorn més sostenible i també pels projectes concrets que redueixen els residus.

Enllaç a la notícia

Enhorabona a tots!!

Comissió de Medi Ambient

Comissió de Medi Ambient de l'IES Puig de sa Font

Està formada pels professors següents:

       • Joana Maria Soler
       • Catalina Victòria Miquel
       • Cristina Ginard
       • Pep Cladera
       • Margot Cabrer
       • Jaume Bordoy

Des de la comissió de medi ambient estem treballant per a millorar l’educació mediambiental dels alumnes del nostre centre, i feim algunes activitats per millorar els hàbits i també prendre consciència de la importància de respectar i estimar el nostre entorn.

Sempre comptam amb el suport i l’ajuda de la resta de professorat, l’Ajuntament de Son Servera i l'AMIPA, i totes aquelles propostes o suggeriments que ens faceu arribar seran benvingudes.

Alguns exemples de la feina que feim són: