IES Puig de Sa Font

Carrer de Sa Conillera nº 2, 07550 Son Servera
Tel.: 971 817 396 Fax: 971 567 516 Email: iespuigdesafont@educaib.eu

Consulta Jove

A les famílies dels nostres alumnes:

L'equip directiu us comunica que l'IES Puig de Sa Font amb col·laboració amb els centres de Salut de Son Servera i de Cala Millor tindrà el servei de Consulta Jove durant el curs 16-17. Aquest és un servei que ofereixen els professionals dels centres de salut (infermeres, metges, pediatres i comares) als joves escolaritzats en el nostre centre amb l'objectiu de millorar-ne la salut i ajudar-los perquè les seves decisions siguin el més saludables possibles.

Mitjançant les consultes joves que es fan al mateix centre educatiu el dimecres de les 12:30 fins a les 13:30 hores, al qual es desplacen els professionals d'atenció primària s'atenen les demandes dels joves en condicions d'intimitat i de confidencialitat.

Els joves poden demanar dubtes i parlar dels problemes i les inquietuds sobre qualsevol tema relacionat amb la salut, partint de la base de la salut entesa com un concepte molt ampli. Per tant, es poden fer consultes sobre malestars físics, psíquics i emocionals, i també es poden formular dubtes sobre sexualitat, consum de drogues, alimentació, situacions de violència, entre d'altres.

Atentament,

L'Equip directiu.